Friday, March 18, 2016

Good Morning! Bestnye Kalau Dapat Breakfast Macam Ni Lagi Kannn

Morning semuaaa! alangkah bestnyelaa haiii kalau dapat breakfast camni lagiiii


Breakfast orang sediakan, mangun mangun je makanan dah tersedia tepi pool camni.


Pastu hirup pulak udara yang segar pagi pagi ni. Tak macam pegi kerja tadi..hirup asap kenderaan je pagi pagi.. hukhuk


Ade pulak deko I Love You tu kan.. romantik benaulaaa hehehe


Papepun pagi ni kite throwback sikit cerita kami di Bali ye, ade dua tiga entri lagi belum diupdate.


So sambil sambil tu kite fefeeling kat Bali laa kan. Walau pada hakikatnye entah bilaa ade rezeki nak kesini lagi kan.. hehhe


Insya Allah, moga ade rezeki kami untuk ketiga, keempat dan ke ke berapa banyaknye pun laa haii..


ahahahhaahahha


Okee entri kalini takde gambar aku buat peace. Kite tunjuk gambar icik abam jelaa, maklumlaa kami tak mandi lagi, so nak bergambar pun tak bape nak sopan dan elok, kite bagi icik abam bergambar je, die orang lelaki takpe sikit.. hehhe




Salam Perkenalan,

2 comments:

Hunny Kitty said...

ai pun sukaaaaa

Norliza Nordin said...

Hehehhe... Mesti suka jugakk 😂😂😂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...