Friday, September 08, 2017

Setelah Hampir 5 Tahun Tak Kerja

Sebelum korang buat conclusion pape dengan tajuk entri ni, meh kita jelaskan terlebih dahulu, kite belum berhenti keje lagi ye, belum pernah jadi housewife jugakkk, yang lima tahun tak keje tu nak bagitahu yang kite dah lima tahun tak kerja dengan geng geng opis Bollywood ni. Dah hampir lima tahu tinggalkan Ircon tapi dorang masing mencari huhuhu


Agak terkejut jugak bila semalam dapat misscall ngan mesej gini, PD pulak tu yang cari, then tup tup setengah jam lepas bermesej ni, PD sendiri call nak tanyekan sesuatu kat kite pasal keje dan land acquisition... Oiii dah 5 tahun tinggal bidang land ni, nasiblaa masih boleh perah otak lagi nak ingatkan semua bende dan fail fail yang dimintaaa. Pastu nasib jugaklaa masih berhubung dengan geng geng sgedt, so dapatlaa bantu mane yang patuttt. By the way, thanks pada yang membantu secara langsung dan tak langsung tuu.. hihihi :p


Salam Perkenalan,

2 comments:

mama tisya said...

Kdg kalo dh lama, mn nk ingt..nasibaik Liza ingt juga

Norliza Nordin said...

@mama tisya ni pun penin gak pk nak dok ingatkan balik keje keje lame tu hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...