Tuesday, September 27, 2016

Photoboom Pre-Raya di Office

kalau tadi cerita raya, ini ade lagi cerita raya...


Cerita lastday bekerja sebelum cuti raya, kira ala ala merdeka nak raya.. so mood kerja ke laut time ni, tu yang ade mase aje nak bergambar cenggini..


Siap ajak geng nak bergambar pre-raya kononnye hahha


Memandangkan cerita ni dah lama, so korang cekidaut ajelaa gambar gambar yang ade ye..













Macam macam gaya.. hahaha









Tak puas bergambar kat luar, bergambar kat dalam department pulak..


Ni betul betul kenangan ni, sebab ni kat opis lame kat tingkat 7, skang dah bukan kat sini lagi..





Kat dalam ni pun macam macam gaya, kalau gopro ni boleh bersuara mahu die bercakap gak ni..  Letih melayan kami hahaha


Haa ni pulak kat workstation lame.. hehhe




Salam Perkenalan,

Openhouse Raya Rumah BFF

Haa nengok, cerita raya pun masih ak berapdate. Berkepam dalam draft ni..


tapi memandangkan setiap cerita dan gambar yang ade ni menjadi kenangan kami suatu hari nanti, so aku update gak walaupun agak lame dah jalan ceritanye. Biarlaa orang nak cakap basi ke ape, janji persahabatan antara kami tak basi.. chia chia chiaaa.. hahahha


Sebenarnye bukan senang kami ni nak berkumpul, tu yang aku pulun gak update kat sini tu. name je kami ni duduk dekat dekat, yelaa kire KL, selangor tu kire dekatlaa kan, tapi bukan selalu jumpa pun, Kalau tade gathering raya macamni memang harapan nak jumpa satu sama lain.. hihihi


Antara kawan kawan yang turut hadir mase openhouse ni.. Memang muke same aje kawan kawan aku ni.. hahahha


Dari kami diploma sampai ke degree masih kekal.. Alhamdulillah..


Masing masing dah berkeluarga dah ade anak, aku je yang belum ade rezeki ni.. huhuhu


Bila mak mak nak bergambar bersama anak anak, so inilaa jadinye.. hehhe hanya mampu tersenyum aje nengok reaksi masing masing kan..



papepun bila dah bergabung reramai macam ni  haruslaa bergambar bersama sama. Dah masuk sekali geng bapak bapak lagi tambah kebabom gambar kami..


Terima kasih tuan rumah sebab sudi jemput kami, jangan serik jemput lagi ye


Bawah ni pulak antara reaksi anak anak bila ajak bergambar bersama sama.. bila pulak laa anak agak nak join ni.. hahaha






Salam Perkenalan,

Wednesday, September 14, 2016

Cerita Berbuka Puasa di Novotel Hotel KLCC yang Belum Diupdate

Bace dari tajuk pun dah tahu cerita ni dah berkurun nun tercicir tersasar jauh dari hari ni. Tapi still nak update, sebab belek punye belek dah bersawang dalam draf dah gambar gambar ni. Hihihi


Ni pestaim ni kami kami ni kuar berdating together gether camni. Yelaa siap complete dengan hubby masing masing terjebak hangout bersama. Puncanya kami ade jemputan berbuka puasa dari subcon. So alang alang ade seat free lagi tu yang angkut hubby memasing sekali tu..


Sebelum masuk waktu berbuka sempat lagi kami singgah Pavi, yelaa sambil nak tunggu waktu berbuka habiskan masa kat situ dulu, kot boleh hilang rase lapar dan dahage time tu..


Kebetulan kat sini ade buat aktiviti tulis ucapan kan poskad untuk dipos kat sesape yang kita nak. Haa dah cerita pasal poskad ni baru terpikir, sampai ke idak poskad ni sebab tak tanye tanye pun orang kat kampung tu dapat ke idak ucapan yang dikirim kan ni.. Hihihi


Bab bab nak kena menulis ni kite serahkan kat icik abam. So inilaa ucapan yang dikirimkan.. Tupun kalau korang boleh bacelaa.. Sebab aku pnn dah lupe ape yang ditulis. 


Kebetulan macam macam deko sempena hari raya ade, so kami kami pun tak lepaskan peluang bergambar. Maklumlaa bukan senang nak kuar camni lepas keje..


Memandangkan cerita ni dah lame, korang cekidaut ajelaa gambar gambar yang ade ye..



Macam setiap langkah bergambar je.. Yeee, memang gitu pun mase tu.. Hahhaha






Sampai ke tangga pin tak sudah bergambar. Hikhik 



Haa nengok, kat tangga pun jadi.. Berkeping keping gambar disnappp.. :p



Akhirnya sampai ke tempat berbuka pun bergambar lagi.. 




Dipulak bila dah amek makanan sambil menunggu azan berbuka. Pun banyak gak bergambar .. Harap jangan ade yang jemu nengok kami ye.. 




Dan ni gambar last sebelum nak balik. Moga ade peluang cenggini lagi.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Keseluruhan review kite bagi 4 bintang
Rating : ★ ★  ★ ☆


Salam Perkenalan,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...