Friday, February 19, 2016

Ice Bucket Aeon Mall Ipoh Klebang

Sejak kebelakangan ni, kalau nak pergi mana mana, otak ni mesti dah terpikir nak google, nak check kat foursquare ape yang menarik. Samelaa kes macam Ice Bucket ni. lame dah aku print screen viral kat fesbuk pasal ni. So alang alang dah balik perak minggu lepas, ajaklaa icik abam ke sane.


Sebelum tunjuk ape yang menarik kat sini, meh aku tunjuk dulu caramel puding yang kami order kat situ! okee, puding ni memang tak dinapikan sedappp ye.


Ni harga Ice Bucket yang menjadi kegilaan kat fesbuk setakat ini. Kalau nak take away, tak boleh order Ice-Bucket yang besar cam dalam gambar ni. Nak take away boleh order yang kecik punye je, tapi tade perisa strawberi. Tu time kami datang diberitahu macam tulaaa. Sekarang tak tahu laa pulak kan, boleh ke tak bawak balik yang jenis besar tu. hihihi


Ni antara menu set yang kami order. Sebenarnye kami dah makan, tapi nak merase punye pasal dengan beratur punyela lame dan panjang, so try gaklaa pilih set menu yang ade.


Rase not bad! Kalau nak datang lagi bolelaa kot, tapi rasenye kalau nak datang time dah tak ramai beraturlaa kot. Lenguh kaki wei nak menunggu seat. hahaha


Akhir sekali harusla berwefie berdua, tunjuk sikit gambar kat mane berada, so boleh jadi panduan untuk yang lain ye tak. hehehe

Keseluruhan review kite bagi 4 bintang
Rating : ★ ★  ★ ☆


Sebab kami ni kalau nak pergi ke mane mane tak jumpe tempat pasti google. So dari situ baru tahu betapa pentingnye buat review dan bagi details supaya mudah untuk orang lain refer.


Korang kalau macam kami ni jugak tercari cari, korang search je kat waze Aeon Mall Ipoh Klebang, pastu nanti masuk dalam mall tu.


Alamat : Lot S-11, Aecon Mall Ipoh Klebang, Perak.
Waktu Perniagaan : 10 pagi hingga 10 malam.


Tapi aku nengok kat fesbuk dorang, dorang bagitahu yang Ice-Bucket akan ade dari pukul 3 petang. So ape apepun sebelum korang nak ke satu satu destinasi better korang google dulu supaya tahu info ape yang patut. Kalau kebetulan korang dekat dengan tempat yang nak dituju takpelaa, jangan macam kami datang jauh nak merase Ice-Bucket ni. hehehe


Salam Perkenalan,

2 comments:

mama tisya said...

menarik nmpk dessert tu...pjg q ek sbb tgh viral...jenuh juga kn

Norliza Nordin said...

Aah kak.. Panjang q.. Tempat pulak xbanyak. So mmg kene menunggulaa. Order pulak besa2 memang letih nak perbehkan.. Tu kiteorg order yg kecik je. Janji dapat merase.. Hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...