Monday, July 21, 2014

Berbuka Puasa di D'Arab Station


Dah last last minit di bulan ramadhan ni, baru ni sempat nak berbuka bersama BFF. Bukan sebab aku bz ke ape tapi mase yang tak mengizinkan sebelum sebelum ni. Susah sikit nak arrange masa bersama sama. Last last kami berbuka puasa together2 gaklaa walaupun tak cukup korum


Memandangkan yang lain lain tu dah decide nak makan Nasi Arab kat Alam Damai so apelagiii, opkoslaa icik abam yang kene booking table awal awal kan ^^


Memandangkan kami ni dah diibaratkan seperti "tuan rumah" so kene laa standby awal awal kat meja makan untuk update itu ini. Kalau sabtu ahad memang penuh orang kat sini, yang tapau ramai yang booking makan kt restoren pun ramai.


Restoren ni sebenarnya baru bukak kat Alam Damai ni, so pestaimlaa nak pekene nasi arab kat sini


Macam macam menu ade. Nak ala carte ke western pun ada


Nidia salah satu hidangan berbuka puasa kami. Ayam dan kambing. Kambing die sedap icik abam cakap


Dah abes makan haruslah bergambar pulak kan. Kite bergambar berlatar belakangkan nasi arab. Al maklumlaa namepun makan kat kedai nasi arabkan.. hihihi


4 of us


Sebelum balik gambar ramai ramai pulak


Rating : ★ ★  ★ ☆
Aku bagi 4 bintang untuk restoren ni. Nak kate mahal tak kot. Yang penting sedappp.


Kalau korang nak tahu tokeh kedai ni iman kat surau area rumah kami. Pastu wife die ni pulak kakak yang selalu "masakan" makanan malam untuk icik abam. Almaklumlaa kat rumah berdua aje.  So order kedai jelaa kan. Hihihi. Bulan puase ni je kami tak makan luar. Lagi syok masak kat rumah sebab banyak masa. Balik awal katekan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜†☺


***bagi muslim yang makan kat sini dorang sediakan tempat sembahyang yang selesa sangat


[Catatan : sponsored]

Salam Perkenalan,  
With Love 
Norliza Nordin
Terima kasih sebab sudi bace. Suka bace ni?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...