Wednesday, December 07, 2011

Aktiviti setiap minggu - Lokasi :Ipoh, Perak

Entry ni berkait rapat dengan entry di bawah ni:


okey, seperti yg aku da bto lepas2.. aktiviti2 setiap minggu ni mmg akn di update je dlm blog ni.. ini kerana utk kenangan kteorg sendiri.. so xpayahla nk cite panj bejelar.. kalu korg da bace entry2 yg kt link atas ni..korg da tahu da ape sebenarnye aktiviti yg dijalankan..

so kt bawah ni, aku cume upload gambar sekitar aktiviti yg dijalankan..sekadar utk kenangan sendiri je.. ^_^
Sekian~
 [Catatan : makin lame bg bagus bg talk! ]

Salam Perkenalan, 
With Love

Norliza Nordin

Harimau Muda vs Garuda (Final)

Okeyla.. disebabkan entry ni da lame tersimpan dlm draft.. nk gak la ak update pasal kemenangan Malaysia vs Indonesia aritu.. mest rmai lg yg ingat pasal kemenangan ni kan.. hehehe

kalu korg nk tahu, time pelawanan tu kteorg pegi ngk kt NZ je.. so ni beberapa gambar yang sempat aku amek time reramai ngh syok ngk bola.. hehehe
okeyla.. nk upload gambar byk2 pn xsyok.. sb gmbr byk sgt kabur..  al maklumla.. kamera xcanggih.. suasane mlm lak tu.. hehehe.. korg ngk video plak ye.. video ni ant yg aku sempat rakam mase gol pertame dr Malaysia..*kalu xcilap la.. hehehe
video
syok ngk rmai2 cmni.. padahnye konpen sakit tekak bile da balik uma.. hahaha..

okeyla.. kpd sesape yg xsempat nk ngk atau yg tak tahu pn cite pasal kmenangan Malaysia rtu... meh aku imbas balik ye.. mule2 korg ngk video yg formal ni dulu.. klik link kt bawah ni.. hehehe


ni video time mase sepakan penalti dari kedua2 pasukan.. kalu korg nk tahu.. tu video pemain time ade kt dlm padang.. tp len lak video penonton time ade kt lua padang.. hehehe.. kalu xcaye meh ngk video2 yg sempat aku rakam kat bawah ni.. ngk reaksi masing2 ye! hahahaha
video
video
riuhhh rendah jadi nyeee... ^_^
Yeahhh! Malaysia Menang! da bole balik....

[Catatan : br pasan, muke da makin tembam!:( ]

Salam Perkenalan, 
With Love

Norliza Nordin

Tuesday, December 06, 2011

Cat Rumah : Alatan Mengecat

2-3 minggu ni kalu korg nk tahu, kteorg dok sibuk mengecat rumah.. yelaa.. nak masuk alam baru kan.. so semangat la sket mngecat rumah.. nk cantikkn rumah kate kan.. baru semangat nk dok uma kan..hehehe..

entry kali ni, aku cume nk tunjukkan alatan2 yg kteorg rembat kt hardware utk projek mengecat uma kami ni.. hehehe.

ni antara alatan n cat2 yg sempat aku amek gambar.. ;)





*xperlula kot nk rename2 kan stp brg ni kan.. korg konpem tahu sumenye tu kn..

sebenarnye, ade lg barang yg dibeli tp xsempat nk ni tangkap gambarnye.. sb bet kamera abs.. so bile sume da digunekn mls la pulak nk amek balik gambarnye kan.. wat kotor gambar je, hehehe 

okeyla.. nti aku update yg da ciap cat sume ye.. kt bawah ni aku tunjuk dl satu side yg da ciap cat.. tp still cemoreng lg time amek gmbr ni... :)


 [Catatan : mgu ni piuk belanga lak smpai, patu da leh msk! ]

Salam Perkenalan, 
With Love

Norliza Nordin

Menggediks dgn Artis!

Entry kali ni aku nk cite pasal encik tunang berkepit dgn pompuan! a.k.a artis

meh ngk mehhh! panassss! Huh

Kepitan Pertama:
Kepitan Kedua:
Kepitan Ketiga:
Uwaaaaa! #lg menangis tak blagu la kalu aku jupe die bkepit ngn pempuan len a.k.a bkn artis

kalu korg nak tahu, 3 jenis kepitan ni je bjaye aku curik.. yg len tu aku xpat nk upload sebab ade gambar yg kabur.. so xsyok nk upload.. lg xsyok nk tunjuk2 gambar org tersayang bekepit ngn org len lak kan kan.. kan.. hahahaha

sebenarnye, peluang bekepit ni adalah sempena besday boy artis kat bawah ni..
Hepi belated besday Roslan Shah! ^_^
*b/p:thanks atas invitation
 okey, ni kek besday! *majlis ni tema arabian!

okeylaa.. tanak cite panjang meleret.. ngk jela gambar2 sekitar majlis aritu k.. huhuhu
sebelum aku tutup entry ni, aku nk bto kt korg sume yg mlm tu encik tunang dapat cabutan bertuah.. maybe tuah2 bekepit tadi kot! hukhuk

tadaaaa...
bende alah ni yg die dapat! hehehe.. aku suke sbab die wane merah! tu je! heee~

Sekian~
[Catatan : minggu ni balik kg! yeahhh! ]

Salam Perkenalan, 
With Love

Norliza Nordin

Monday, December 05, 2011

Site Visit - Dari Bongek ke Tampin

[Catatan : keje Oh keje! xde mud keje da ni.. hahahaha ]

Salam Perkenalan, 
With Love

Norliza Nordin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...